Storängsgatan 3

Norra Djurgårdsstaden
Storängsgatan 3


Fin tvåa med walk in closet och balkong i västerläge!


Walk in closet, balkong i västerläge och öppen planlösning! I denna lägenhet har man inte gjort avkall på någon yta, här finns en stor walk in closet, fullutrustat kök, öppen planlösning, rymligt sovrum, hall med mycket förvaring och badrum med tvätt och tork. Missa inte denna fina och yteffektiva tvåa i trevliga Norra Djurgårdsstaden, varmt välkomna!

Snabbfakta

Address: Storängsgatan 3
Område: Norra Djurgårdsstaden
Antal rum: 2
Boarea: 52 KVM
Utgångspris: 3.995.000 kr
Avgift 3.094 kr/mån
Våning: 2 av 6 , Hiss finns
Andelstal 0,94%
Upplåtelseform: Bostadsrättslägenhet
Storängsgatan 3

Kontakt

Josefin Sjöström
0707999586
josefin@edgefast.se

INTERIÖR

HALL
Välkomnade hall med bra förvaring bakom skjutbara spegeldörrar och dimbara spotlights.

BADRUM
Fint rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Kommod, spegelskåp, duschväggar, väggskåp och handdukstork. Dimbara spotlights och elektrisk golvvärme.

KÖK
Stort ljust kök från Vedum med en bänkskiva i svart laminat och grått kakel. Vitvaror från Siemens samt matkvarn.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Utgång till balkong.

SOVRUM/WALK IN CLOSET
Sovrum med plats för dubbelsäng. Genomtänkt walk in closet med mycket bra förvaring bakom skjutbara spegeldörrar.

BALKONG
Balkong med västläge. Plats för soffa, stolar och bord.

FÖRENING

Brf Älvängen är en äkta förening i Norra Djurgårdsstaden. Huset byggdes 2014 och innefattar 77 bostadsrätter och en lokal som hyrs av Östermalms Bostadsbyrå AB (länsförsäkringar). Här har du nära till till både skog och vatten. Norra Djurgårdsstaden är ett område som ständigt utvecklas, här finns bra förskolor, mataffär, restauranger och service så som apotek och systembolag. Det går ett flertal bussar i närheten samt T-bana Ropsten.

Åtgärder under året:
Bygglov för balkonginglasning.
Ombildande av städförråd till två lägenhetsförråd avsedda för uthyrning, vilka bidrar till ökade inkomster för föreningen. Idag är det kö på dessa.
Inga större renoveringar planerade. Fogsläpp i fasad ska åtgärdas enligt fem-årsbesiktningen (innebär dock ingen kostnad för föreningen).

Majoriteten av lägenheter har förråd inuti lägenheten och resterande har utrymme i källarplan. Styrelsen arbetar med att frigöra ytterligare förrådsutrymmen. Respektive lägenhet har egen tvättmaskin samt torktumlare, föreningen har därför ingen gemensam tvättstuga. Cykelförråd och barnvangsrum finns. Medlemmarnas hemförsäkring tecknas med bostadsrättstillägg.

Garage med 38 P-platser finns i huset samt 3 MC-platser. 9 platser är utrustade med laddare för elbilar. Idag är det ingen kö till garageplatser. Kostnad 1950/månad.

Fastigheten värms upp med luftburen värme via fjärrvärme (dvs inga element i lägenheten). El-förbrukning för bostadsrättshavare läggs ovanpå avgiften, för tillfället till en schablonkostnad om 1,50 kWh (medlem tecknar inte egna el-avtal). Varmvatten avläses per lägenhet, och det kommer som en extra post på månatliga fakturan. Boende kan hålla koll på sin förbrukning av både el och varmvatten i realtid via en app som heter Energikollen. Gruppavtal bredband/tv/telefoni som föreningen har med Telenor läggs ovanpå avgiften, för tillfället 230 kr per månad (detta är inget medlem kan avtala bort).
Gemensamhetsutrymmen är innergården, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Tomträttsavtalet ska omförhandlas 2023. Föreningen har inte tagit några beslut gällande avgiftsförändringar.

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Storängsgatan 3

Visa alla bilder
Josefin Sjöström
0707999586
josefin@edgefast.se

Intresseanmälan